Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:01 - 29 Juni, 2015

Äntligen!

Jo men just det! Jag skulle ju berätta min stora nyhet igår va?

Men jag glömde helt och hållet bort det! Jo, det är nämligen som så att jag ska flytta hemifrån! Äntligen! I en tvåa kommer jag snart att husera och jag längtar så otroligt mycket! Dagen innan min födelsedag blir det inflytt. Imorgon åker jag och syrran ner till IKEA för att shoppa upp hela mitt konto (känns det som i alla fall)!
 
Nya äventyr, here I come!
06:19 - 29 Juni, 2015

Fiske Deluxe!

Idag begav jag och Josse oss ut på jakt (fiske) efter ädelfisk! Med stora förhoppningar om att this was of the big fish the day slutade vi upp med en mört var, två abborrar till Josse och en aborre och en braxen till mig! Braxen var i alla fall stor så I guess that something... Well well, vi fick ju fisk i alla fall!
Vi har nu konstaterat några gånger att i en zombieapokalyps skulle vi klara oss. Nätt och jämnt i alla fall!
Ingen ved, ingen ordentlig grillplats? Hur ska man då kunna grilla hamburgare? Då gör man som ena riktiga skogsmullar och går ut i skogen, plockar på sig torra, döda kvistar (ni kan allemansrätten, va?) och drar ihop en härlig brasa! Försök hitta en gren med en bra klyka och flambera burgaren tills den ser ut ungefär som en kolbulle. Resultatet? Mätta magar!

Nä alltså nu är klockan snart halv sju och jag är fortfarande vaken. Med den stickande doften (läs: stanken) av brasrök tänker jag nu hoppa ner i sängen, dra täcket över huvudet och Zzzzznarka iväg in i drömmarnas land!
 
Och hörni, glöm inte bort att det är en dag imorrn 'a!
02:37 - 28 Juni, 2015

Underbart vackert!

Fortsätter med alla dessa fantastiska sommarkvällarna! Umgicks med min allra bästa vän ikväll och vi började med att fiska i Västerhus och sedan drog vi till stan och köpte med oss en massa godis och sedan hade vi ett Bernard & Bianca-maraton där vi såg båda filmerna! Åsuuum!
Imorgon är sista dagen igen innan jag är ledig ett tag så då ska jag passa på att måla lite grejer som jag har skaffat. Imorgon kan jag tala om för dom som inte vet det än - om jag inte redan har sagt det eller om ni har listat ut det alltså - vad det är jag snart ska göra!
 
Nu ska jag prata klart med min babe i telefonen och sedan gå och nanna kudden!