Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

Så sliten

Publicerat klockan 22:01 den 27 Februari, 2015
Vaknade upp förkyld igår, och idag har det fortsatt. Detta har inneburit att jag har suttit inne hela dagen och försökt friskna till lite eftersom jag ska åka upp till Tresjö och jobba några timmar imorgon och sedan åka och käka middag/kolla på Melodifestivalen hos Emelie, Thomas & Ottis med Verre!

Fördelen med att sitta inne när man borde/inte orkar annat är ju att man kan se hur många filmer som helst! Har sedan jag vaknat vid halv tio tittat på flera filmer, bland annat "The Host", "Thinspiration"/"Starving in Suburbia", "Easy A" och en del serier! Ingen av filmerna var sensationella, men dom var väl helt okej antar jag!

Det var verkligen olika typer av filmer då "The Host" är en romantisk Sci-Fi och t.ex "Thinspiration"/"Starving in Suburbia" handlar om en tjej som hittar en sida där egentligen allt går ut på att bli så smal som möjligt/bli anorektisk.
Easy A var bara ännu en dålig American High School Movie... Sjukt tråkig faktiskt, haha. Jag förstår poängen med den, rykten sprids snabbt och bla bla bla men ärligt talat, kan man inte göra en bättre film då? Komedidelen passade liksom inte in riktigt. Nej, den kändes för cheesy. Den får 2/10 ostkrokar.