Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:01 - 27 Februari, 2015

Så sliten

Vaknade upp förkyld igår, och idag har det fortsatt. Detta har inneburit att jag har suttit inne hela dagen och försökt friskna till lite eftersom jag ska åka upp till Tresjö och jobba några timmar imorgon och sedan åka och käka middag/kolla på Melodifestivalen hos Emelie, Thomas & Ottis med Verre!

Fördelen med att sitta inne när man borde/inte orkar annat är ju att man kan se hur många filmer som helst! Har sedan jag vaknat vid halv tio tittat på flera filmer, bland annat "The Host", "Thinspiration"/"Starving in Suburbia", "Easy A" och en del serier! Ingen av filmerna var sensationella, men dom var väl helt okej antar jag!

Det var verkligen olika typer av filmer då "The Host" är en romantisk Sci-Fi och t.ex "Thinspiration"/"Starving in Suburbia" handlar om en tjej som hittar en sida där egentligen allt går ut på att bli så smal som möjligt/bli anorektisk.
Easy A var bara ännu en dålig American High School Movie... Sjukt tråkig faktiskt, haha. Jag förstår poängen med den, rykten sprids snabbt och bla bla bla men ärligt talat, kan man inte göra en bättre film då? Komedidelen passade liksom inte in riktigt. Nej, den kändes för cheesy. Den får 2/10 ostkrokar.
10:44 - 27 Februari, 2015

Frukostgalen

När jag var hos Emelie igår så skämtade vi lite om att frukost är det enda jag äter, eftersom det egentligen på sistone har varit den enda typen av mat jag har visat här på bloggen. Så är i alla fall inte fallet, eftersom jag dessutom i vanliga fall brukar vara väldigt dålig på att äta dagens första, bästa och viktigaste måltid. Men nu har jag verkligen börjat älska frukost och alla dess variationer så detta släpper jag inte i första taget!
Ibland funderar jag på om man håller på att bli hjärntvättad och totalt hjärndöd. Hur kan jag skriva så mycket om ett par bilder på vad jag har ätit till frukosten? Haha, och då har jag inte ens nämnt vad jag har här på bilderna. I vilket fall så är det svartvinbärste med honung, juice spetsad med C-vitaminbrus och surdegsbröd med philadelphiaost, skinka, gurka och lite färsk basilika!
00:16 - 27 Februari, 2015

#2 Pysselkväll 2015

Började ju att sticka förra gången men jag var tvungen att göra om och göra rätt för jag hade gjort en hel del fel. Det ska bli något extremt simpelt: en halsduk! Men det är bra att få träna och lära sig!
Gjorde även en frukt och bärpaj som blev riktigt smarrig!