Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
16:12 - 31 December, 2015

Yum

 
20:20 - 30 December, 2015

The Countdown

 
Nu var det jättelängesen jag skrev här på bloggen... Jag skulle kunna bortförklara det genom att jag inte har haft tid, för jag har faktiskt haft ganska fullt upp... Men mest av allt har det nog suttit i bristande ork och intresse för att hålla bloggen vid liv. Mycket beror nog på det eviga mörkret. Jag ser så lite solljus nu och har liksom gått ned på extrem lågfart. Jag jobbar, sitter hemma, sover, umgås lite smått med Samuel och vännerna, gosar lite med katterna och tar det allmänt lugnt bara...

Det har blivit mycket jobb på sistone, och det är väl det som avgör lite grann hur mycket jag orkar. Jag har lärt mig så himla mycket på kort tid, och lärt känna massvis med människor och jag har bara så kul! På Örntaxi trivs jag verkligen med de flesta av mina kollegor och med mina arbetsuppgifter! Det är guld värt att få trivas så bra på ett jobb, verkligen. Det är speciellt, liksom. 

Men... Som sagt, jag spenderar ju såklart tid hemma också. Det har varit ett allmänt "usch" över hemmet, men nu har jag fixat och donat en massa bara de senaste dagarna. Har bland annat köpt en sängram och på julafton fick jag av Samuels fantastiska moster fyra stycken gamla äppellådor som jag använder som sängbord, och detta har gjort sovrummet till ett riktigt sovrum. Det känns vuxet och fint nu! 

Har även hunnit fynda en ny golvlampa (av vilken man ser lite grann i bakgrunden), ett par ny-gamla mässingsljusstakar, en vas och så har jag också fått en ny datorstol. Så mycket är förändrat och nytt nu, och det känns bra. Det känns liksom givet med nytt när det snart är ett helt nytt år! Jag vet att det bara är siffror, men visst är det något speciellt med nyår? Ett nytt år betyder nya chanser, möjligheter och framförallt så blir det snart sommar igen... :-) 

Jag är verkligen otroligt tacksam över det härliga år som 2015 har varit!
Lite snapshots av hur det ser ut hemma hos mig ikväll. Min fina Mio-vas med vita rosor i, ses här ovan. Nedan lite loppisfyndade böcker tillsammans med ännu en loppisfyndad mässingssljustake, en ljuskopp från Rusta och en loppisfyndad kruka i betong! 
Nä som vanligt när jag skriver långa inlägg känns det som att dom blir invecklade och komplicerade och väldigt röriga, så nu tar jag min tankspriddhet och publicerar detta inlägg, går och hämtar sallad och parkerar a*slet i soffan framför BBC's "South Pacific"! Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig kväll och ett gott nytt 2016!