Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
07:41 - 28 Augusti, 2015

I don't know really

Gnäll eller bara skriva av sig, tolka det som ni vill...
 
Det är egentligen ingenting som är fel, det är väl det som är "värst". Jag känner mig bara superstressad just nu, av flera olika anledningar. Ska titta på en bil bland annat, har en hemsida som skulle varit klar i våras (typ) och jag ska snart vara klar, färdig och redo att hoppa in på riktigt på taxiväxeln (går just nu/fortfarande under upplärning). Alltså, som sagt, allt är bra egentligen, det är inte något negativt rent krasst men just nu känner jag bara en stor stress över alltihopa. Och värre blev det över att jag blev sjuk i tisdags, fick feber och en eländig hosta och fortfarande känner av det lite med.
 
Åh, nu känner jag att det här egentligen inte är vidare givande. Bara gnäll och gnäll och gnäll... Tur jag har Samuel, mina kissemissar och drömmar om ett varmt, soligt och äventyrsfyllt Hawaii!
23:56 - 24 Augusti, 2015

En dag på stranden

Med Milo, Josse & Emma! Mille är så söt! :D
20:27 - 15 Augusti, 2015

Karibi... Nej just det, Trysunda!

Idag var jag och pappa till Trysunda, och nördiga som vi alltid är så började vi skämta om att vi var någonstans i Västindien (annars kallat Karibien). Jag kunde inte låta bli att göra ett fotomontage med pappa, haha!
Sen tar vi dom seriösa bilderna!