Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
13:12 - 30 April, 2015

Threecornerlake

Idag åker jag upp till Tresjö för att fira svärmor och fira in sommaren! Längtar faktiskt upp till skogarna riktigt mycket nu eftersom det var ett tag sedan jag var där, men framförallt längtar jag efter Samuel!
12:03 - 30 April, 2015

Jupiter

Den 14:e april såg jag ett inlägg med "The most famous cats of the internet". Jag kommenterade direkt att en kissemiss "saknades", Jupiter! En annan hade också upptäckt att "Waffles" inte fanns med, och då fixade konstnären detta! En fin hyllning till internets meowst precioussss fluffyfluffs!
Jupiter blev känd genom "Talking Animals", en YouTube-kanal med voiceovers på olika djur, bland annat katterna Jupiter & Kona, men även på jullåtar där subscribers har skickat in filmer med sina djur där dom "sjunger". Den 12:e april förra året gick Jupiter bort i cancer, vilket gör denna hyllning ännu mer speciell och värdefull. ♥
20:13 - 29 April, 2015

Mangomums

Jag och Verre försökte klura ut hur man gör för att få mangon i fina, "fyrkantiga" bitar, och nu vet jag hur, haha! Eller i alla fall hur jag gjorde! Jag skalade först mangon med en vanliga potatisskalare. Den är ju ofta rätt "slibbig och hal" men tar man det försiktigt och lugnt så går det! Sedan skar jag helt enkelt bara av så stora bitar som möjligt och lämnade kvar den stora kärnan. Efter det var det lätt att från de stora bitarna göra små bitar!
Nu ska jag njuta av min skål med mango! Mums!