Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:01 - 30 Juni, 2014

Think worthy facts

Jag snöar in mer och mer på det här med marinbiologi, och det är verkligen otroligt intressant. Mycket fakta är helt häpnadsväckande, medan andra fakta kan vara förödande att läsa och höra om... Exempelvis haj-slakten...
Jordens alla olika ekosystem och det stora hela ekosystemet jorden behöver alla arter för att överleva. En art ska inte bestämma över vilka arter som ska få bort eller inte. Särskilt inte när den arten är så otroligt korkad ibland (människan alltså)...
16:18 - 30 Juni, 2014

Många tankar...

...Och till 95% positiva sådana! Det är mycket som händer just nu och mycket som händer framöver också! Min kära syster Emelie och hennes sambo ska bli föräldrar (och jag och Steffa mostrar och Tobias morbror) och de har precis köpt hus.

Jag själv jobbar hela sommaren, och till hösten fortsätter jag förhoppningsvis att jobba! Sedan (någon gång i slutet av detta år/i början av nästa år) blir det - om allt går enligt planerna - en lite längre resa någonstans långt sydväst med min älskade man (han kommer dessutom hit idag, so much love ♥)!

Som sagt, nu i sommar har jag väldigt mycket jobb, men stället jag jobbar på har en semestervecka i slutet av juli och då åker jag och Verre ned till Göteborg där vi ska hälsa på och bo hos min andra kära syster, Steffa. Där nere blir det två dagars på Liseberg och kanske, kanske klämmer vi in Ullared/Gekås någon dag också!

Jag måste bara säga det... Livet är helt underbart!

Hittade även dessa två par tights på Bazaar idag!