Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
00:12 - 28 Februari, 2014

Aldrig en tråkig stund...

... på pysselkvällarna! Nu ska vi starta en studiecirkel av det hela vilket känns ännu roligare! Det löser den ekonomiska biten en hel del, så man inte behöver lägga in flera hundra per månad på pysselprylar! Idag vart det ganska flummigt för de flesta av oss. Jag tror att bara Annica och Verre virkade, resten av oss skrattade och ritade fula (och fina) teckningar!

Vi fick bland annat hjälp av den här sötnosen!
En krokofant som fiser. Här hade det börjat spåra ur ganska rejält...!
En Zombieblomma, haha!
Jag fick i uppdrag att rita en enhörning. Det blev en tjock, rosa enhörning med regnbågsman, regnbågshorn och regnbågssvans! Den spatserar -  med sitt vänstra framben otroligt oproportionerligt - i en trollskog!
Sofies teckning av Ariel och Blunder! Hon är verkligen suverän på att rita/måla/teckna!
Verre började göra en liten pingvinunge! Så söt! Är helt kär i den!
Eilah gjorde en söt lista. "Perfect Boyfriend list"!


5


Kommentarer:
L:

Woho. Man blir ju som sugen på att gå med i den där studiecirkeln!

Svar: Ja jag tror nog att du är välkommen! :) Måste väl kolla med resten och så, det är ju en del pappersarbete med medlemmarna, men det bör ju gå! :)
Viktoria Uhlin

Linn Westin:

Jo, det förstås. Vad är det för medlemsavgift? Jag tycker ju om pyssel men är inte så jättebra på stickning/virkning. Haha.

Svar: Jag frågade och det verkade inte som att det gick att ta med fler medlemmar när man väl skickat in papprerna (vilket vi redan har gjort nu)... :/
Viktoria Uhlin

Linn Westin:

Jahaja, men jag klarar mig - tack så mycket ändå, jag får starta en egen liten cirkel. Tihi.
Vart beställer du/ni pysselgrejor ifrån - Panduro typ? :)

Svar: Ja, alltså det känns så taskigt men det är tyvärr ingenting jag kan göra något åt... :/ Det är lite olika! :) Lite eBay, lite Panduro, lite Pagoni... Typ! :)
Viktoria Uhlin

Linn Westin:

Haha men nej, så behöver du inte känna Viktoria, du gjorde det du kunde och bättre att man får besked direkt än att du ska hålla det inne och så får jag förväntningar osv.

Ok, tack! Ska kika lite där. Behöver få igång fingrarna lite och så kanske man kan starta upp något litet med pysselförsäljning! :)

Svar: Okej, vad bra att du tar det bra ändå! :)
Ja, det är ju så himla kul att pyssla! :D Och jag tror att det vore bra för Övik om det fanns fler liknande pysselgrupper eller så. :) Man måste ju inte nödvändigtvis starta en studiecirkel utan det är väl mer om man känner att man kanske vill ha lite ekonomisk hjälp till materialet! :)
Viktoria Uhlin

Linn Westin:

Jo, man måste ju kunna ta ett nej också, så är det ju. :)
Eller hur! Men jag vet bara inte hur man går tillväga, får kolla upp det där, haha.

Kommentera här: