Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
01:17 - 28 December, 2014

Vackra vinter

En av vinterns få positiva egenskaper är hur vackert allt blir! Men jag drömmer mig ändå bort till något varmt ställe. Typ Bali i Indonesien. Det är ett ställe som jag har fastnat för! Det mesta (som jag suktar efter) finns där!
03:23 - 27 December, 2014

Mon famille bien-aimée

En underbart mysig annandag spenderad tillsammans med världens bästa Uhlin:are (och Andersson)! Vi åt en massa god mat, pratade mycket, skrattade mycket, körde julklappsleken #2 och bara njöt av varandras sällskap.
Alltså julmat! Omnomnom!
Swedish fika! Kaffe och gobit!
Tack Emelie och Thomas, värdparet, för att vi fick vara hemma hos er! Och tack pappa, Steffa, Ottilia, farmor och farfar för en underbar dag! Jag älskar er allihopa!
02:53 - 27 December, 2014

Ermahgerd

Helt. Sanslöst. Norrsken. Alltså, vi var ju ut några minuter för sent, för norrskenet drog sig längre och längre västerut tills det inte längre var särskilt mycket kvar av det. Men det var ett vackert skådespel vi fick skåda! Detta är helt klart en av fördelarna med att bo här på nordliga breddgrader!
När vi kom ut genom dörrn så såg norrskenet ut såhär. Det ebbade ju som sagt ut när vi väl hade satt oss i bilen och tagit oss dom hundra metrarna uppför backen.