Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
13:54 - 30 April, 2014

Sommarplaner

Jag har suttit och funderat lite på vad jag kan göra för att hålla bloggen vid liv och samtidigt få med lite vardag/fotografering! Därför hade jag tänkt att jag skulle börja köra på något tema...

Lite grann så som min syster Stefanie gör på sin bokblogg Monstersteffa.se!

Jag har bland annat en tanke på att göra en film om Örnsköldsvik med omnejd, med inspiration från en amerikan som varit här och testat på bland annat surströmming! Min plan var då att filma och visa saker som finns att göra omkring här i kommunen! Det blir delvis ett litet äventyr i sig att åka runt och filma och också ett roligt projekt att hålla på med!

Update: Veronica skickade den här filmen om surströmming också! Haha!

Om ni kan komma med tips på vad jag kan ha för teman för att hålla bloggen i liv, och tips på vad man kan filma/uppleva i Örnsköldsvik så får ni jättegärna dela med er! :-)
Lämna en kommentar med ditt tips!

Exempel kan vara t.ex "Åka ut till Ulvön och filma/uppleva den idylliska fiskemiljön"!
02:45 - 30 April, 2014

Hipstergull!

Det blev ju så himla många bilder när jag och Samuel var nere i hamnen och fotade... Har ju haft hur många som helst på lager typ. Men jag tror att dessa fem blir de sista jag publicerar! Bara för att vara en typisk svensk och för att jag fortfarande är helt förundrad: det är alltså sista april nu och vi har i stort sett vårsommar i Örnsköldsvik!

Det har inte hänt så länge jag kan minnas! Mycket häftigt, och väldigt efterlängtat. Bara det inte börjar snöa helt plötsligt på min födelsedag (fyller år i mitten av juli) så är jag nöjd och glad och klagar inget alls!