Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
02:55 - 30 November, 2013

Ett test

Gjorde ett litet test i Photoshop för att se på ett ungefär hur jag skulle kunna se ut i blått hår. Alltså jag kan fortfarande inte bestämma mig till hundra procent. Det vore sjukt coolt men samtidigt är jag rädd att jag skulle misstrivas i det fort.

Visserligen trivs jag väldigt bra i blont hår som jag har nu, även om många runtomkring mig inte håller med, men det är ju faktiskt mitt hår och mina egna val! :-)
Får se hur jag gör... Kommer nog inte att färga innan jul i vilket fall!

Har förresten varit hos Josse med henne & Kristoffer ikväll, vi har spelat Red Dead Redemption, Little Big Planet och kollat på klipp på YouTube! Har varit en awesome kväll med massor av skratt, och mina kära vänner har fått uppleva min vinnarskalle och tävlingsinriktning, haha!
20:13 - 28 November, 2013

Otroligt fina!

Är helt kär, särskilt i halsbandet. Det är precis i min smak, och helt rätt färger också!
18:50 - 28 November, 2013

Juldesign!

Idag har jag bara varit på drygt en och en halv lektion. Kämpar på i Webbutvecklingen med en uppgift om Webbens Historia, och det är verkligen svårare än jag trodde... Alla källor verkar ha olika tycken om vilket eller vilka datum som faktiskt var starten för internet... Så, jag har det jag gör i helgen.
Imorgon är jag ledig vilket känns skönt, och det känns lika skönt att jag kan fortsätta ha det så åtminstone tills i januari. Det blir lagom att komma in i det normala livet igen, med tre dagar i veckan. :-)

Och som ni ser så har jag ännu en gång ändrat i designen, men nu har jag fixat en juldesign. Samuel tyckte att den var lite mörk men jag gillar att blanda lite mörka färger med snöns vita och det röda. Förresten, är det någon som vet varför vi associerar rött med julen?
Varför röda julgranskulor...? (Bilder från förra året)