Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
02:46 - 31 Maj, 2013

Home sweet home!

Ibland blir man så hemmablind. Jag har bara varit några dagar i Tresjö och jobbat men idag när jag åkte hem till stan kändes det extra skönt. Jag har en slags hatkärlek till min lilla hemstad Örnsköldsvik. Men nu är staden underbar, inte för stor och inte för liten! ♥

Och ikväll har jag hunnit träffa två av mina bästa vänner, både Veronica och Josse! Mycket trevligt.

Vill bara dela med mig av dessa gamla bilder på smarriga hallon och jordgubbar! ♥ Somrigt!
23:46 - 29 Maj, 2013

A little bit off!

Igår blev det ännu mer jobb + trädgårdsarbete, och idag så har jag jobbat och fiskat. Det har faktiskt varit skönt att inte sitta så mycket vid datorn. Skönare än jag trott. Men så föredrar jag ju sommaren eftersom jag kan vara ute då. Vinter, snö och kyla är inte min grej!

Btw så har vi i Sverige (norra delarna i alla fall) haft det varmare än Spanien i några dagar, hahaha!

Här nedan bjuder jag på mer 9gag-fun! Riktiga djur som är photoshoppade som pokémons!
23:19 - 27 Maj, 2013

Hard work ffs!

Idag har det blivit mycket jobb! Fyra timmar på Konsum och 6 timmar ute på gården... Om ni bara visste vad vi har kämpat idag.

Klippt och krattat hela gräsmattan (nästan i alla fall, några slänter är fortfarande oklippta), ansat ett buskträd, klippt/sågat/yxat ned ett träd och slutligen så har jag rensat bort en massa rosenbuskar (från roten) vid den lilla dammen/fontänen här! Nu fattas det bara att man ska få igång den där dammen med + fortsätta med alla andra buskar, träd och häckar! Haha, jobbigt men så roligt!
Jag har ju inte direkt påtat så väldans mycket själv i en trädgård tidigare i livet, men nu tog jag kommandot (till viss del i alla fall) och det var ju så himlarns skojigt! Trots att det tar en massa på kroppen så känns det som väl spenderade timmar!

Laddar upp för en liknande dag imorgon! Jobb 10-14 och sedan fortsätter jag - och resten av gänget med - med trädgården! :)