Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
00:42 - 31 Juli, 2013

Brunett!

Jag har gått och blivit brunett igen! Och jag tror att det här kan vara det närmsta min egen hårfärg som jag har varit dom närmsta... Jaaa... 6 åren kanske? Eller mer? Jag vet faktiskt inte.
13:24 - 28 Juli, 2013

Oblivion

Jag och Samuel såg en riktigt bra film nyligen. Den är ju också relativt nyutkommen.


Texten kommer ifrån Wikipedia.org
 "Det är år 2077 och Jack Harper (Tom Cruise) är en av de sista drönreparatörer stationerade på Jorden. Planeten förstördes nästan sextio år tidigare under ett krig med en typ av utomjordingar kallade Scavengers ("Scavs"). 

Scavengers förstörde månen, vilket orsakade massiva jordbävningar och tsunamis, och inledde sedan sin invasion av Jorden. De besegrades endast genom användning av kärnvapen, vilket gjorde större delen av planeten bestrålad och obeboelig.

De få överlevande människor hade migrerat till en koloni på Saturnus måne Titan, som drivs med energi genererad på Jorden från kraftverk som genererar fusionskraft från havsvatten.  Från Tower 49, en bas som lokaliserad ovanför resterna av nordöstra USA, arbetar Jack och hans partner Victoria "Vic" Olsen (Andrea Riseborough) som ett team för att hålla igång de autonoma drönare som försvarar kraftverken från de få återstående Scavengers.

Teamet får sina order från Sally, deras befälhavare som är stationerad på "Tet" en massiv tetraedisk rymdstation i omloppsbana runt Jorden. Jack flyger övervaknings- och reparationsrundor till marken, medan Vic övervakar från Tower 49. De två förväntar sig att lämna jorden och ansluta till de andra överlevande på Titan efter två veckor. 

Även om Jack och Vic hade sina minnen raderade fem år tidigare av säkerhetsskäl, har Jack återkommande drömmar där han träffar en mystisk kvinna vid Empire State Building i en tid innan kriget, vilket skedde innan han föddes. Dessutom har Jack en hemlig tillflyktsort i ett skogsområde på marken han ibland besöker.  Fler och fler fakta dyker upp och Jack börjar ifrågasätta hur mycket han egentligen vet om sitt uppdrag."
12:46 - 28 Juli, 2013

Bila tvätten och nagla målan!

Helu! Nu ska jag och pappa åka och kika efter lite rengöringsmedel till bilen! Jag tvättade ju den igår invändigt och utvändigt.

Juste! Innan vi åker ska jag måla om naglarna!