Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
02:49 - 25 Januari, 2013

Åh, gamla goa minnen!

Idag fyller min gamla dagisfröken år! På bilden är det den gulliga kvinnan i svart/vit-randig tröja som håller ett barn i famnen. Jag är tjejen i Pippi-klänning (såklart!) som sitter längst fram och ser överlycklig ut, haha!

Jag insåg dock precis en sak när jag tittade på bilden... Jag ser verkligen ut som Tobias. Eller det är väl tvärtom, han ser väldigt mycket ut som mig, som jag gjorde på den tiden! Haha, som en långhårig Tobbe, eller så ser han ut som en korthårig Vickan. Ni kan ju jämföra på bilderna här nedan!
Jag försökte mig på en "face-swap", men då såg vi helt plötsligt fruktansvärt olika varandra ut, hahaha! ♥

Jag ser (såg?) typ ut som en apa med Tobias ansikte, haha. Och han ser allmänt konstig ut med mitt. Aja, det skiljer väl säkert en två-tre år på oss på bilderna också, så det är kanske inte möjligt att få det att se normalt ut!

Det var i alla fall det bästa dagiset jag kunnat tänka mig! Min avdelning hette Tåget, och jag tror att själva dagiset hette Resans Dagis. Vi hade världens bästa dagisfröknar. Som jag minns det så hette dom Marjann, Ögon och Tanja (Marianne, Yvonne & Tanya, hahahaha! ;) ).
Kommentera här: