Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
21:28 - 29 Januari, 2013

En spontanresa!

Jag och Samuel åkte på en riktigt spontan åktur idag. Vi kände båda två att vi var riktigt uttråkade och ville hitta på något, så vi bestämde oss för att åka upp till Fredrika (det ligger ca 4-5 mil från Trehörningsjö). Väl där var vi och kollade på Buddharama Tempel, ett buddhistiskt tempel som ligger några kilometer utanför centrala Fredrika. 

Det är väl egentligen mer en sommarattraktion att se, när det finns munkar och så vidare där, men det var häftigt ändå. Nu när vi var där fick vi nästan en liten spöklik känsla, med skymningen och de två statyerna som syns på bilden här nedan!
Efter vi hade tittat oss omkring klart i Fredrika (inte så mycket att se vintertid, men sommartid är det nog väldigt vackert där) så bestämde vi oss för att åka till Umeå! Ännu en spontantresa. ;)

I Umeå så handlade vi, åt mat och tankade, och sedan bar det tillbaka hem till Tresjö igen! Och just det! Jag blev ju också erbjuden jobb, när vi var på väg upp till Fredrika! Roligt. :)
23:46 - 27 Januari, 2013

Äntligen med min älskling!

Igår kom min älskling hem från Skövde, dom plockade upp mig i Övik och så bytte jag av Lillian och körde till Tresjö. Hann även sälja iväg en väska! Skönt att jag har börjat få iväg en del grejer redan. En del sparas undan till resa, lägenhet, bil osv, och en del är sånt som jag använder nu.

Aja, ville bara säga att jag har det väldigt bra nu i alla fall, eftersom jag får vara hos min älskling. Har saknat honom så otroligt mycket! ♥
02:49 - 25 Januari, 2013

Åh, gamla goa minnen!

Idag fyller min gamla dagisfröken år! På bilden är det den gulliga kvinnan i svart/vit-randig tröja som håller ett barn i famnen. Jag är tjejen i Pippi-klänning (såklart!) som sitter längst fram och ser överlycklig ut, haha!

Jag insåg dock precis en sak när jag tittade på bilden... Jag ser verkligen ut som Tobias. Eller det är väl tvärtom, han ser väldigt mycket ut som mig, som jag gjorde på den tiden! Haha, som en långhårig Tobbe, eller så ser han ut som en korthårig Vickan. Ni kan ju jämföra på bilderna här nedan!
Jag försökte mig på en "face-swap", men då såg vi helt plötsligt fruktansvärt olika varandra ut, hahaha! ♥

Jag ser (såg?) typ ut som en apa med Tobias ansikte, haha. Och han ser allmänt konstig ut med mitt. Aja, det skiljer väl säkert en två-tre år på oss på bilderna också, så det är kanske inte möjligt att få det att se normalt ut!

Det var i alla fall det bästa dagiset jag kunnat tänka mig! Min avdelning hette Tåget, och jag tror att själva dagiset hette Resans Dagis. Vi hade världens bästa dagisfröknar. Som jag minns det så hette dom Marjann, Ögon och Tanja (Marianne, Yvonne & Tanya, hahahaha! ;) ).