Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
01:47 - 31 December, 2013

Stavros och en liten gecko!

Josse har uppdaterat Youth Adventures med några bilder från hennes kamera, bla på min favvokisse på Cypern: Stavros (jag döpte honom till det, tyckte det passade bra då han var en "grekcypriot")! Tyckte faktiskt att det var ganska jobbigt att lämna honom den kvällen... Det fanns så himla många "vildkatter" där som var väldigt magra och såg loppbitna ut. Önskar att man kunde ta hand om dom allihopa. Jag kanske ska bli en Crazy-Catlady!
Och så har vi då också en missnöjd liten geckoödla som nog helst av allt hade sluppit att bli upplyft och fotad. Haha stackarn! Men han fick komma till friheten sedan igen så ingen skada skedd!
19:00 - 30 December, 2013

Ikväll och Nyår!

Ikväll blir det lite häng med Verre, vi ska väl inte hitta på något speciellt egentligen, jag ska skjutsa en annan kompis och hennes föräldrar efter hockeyn, mer än så blir det väl inte direkt ikväll!
Imorgon blir det också en himla massa skjutsande, men en nyårsmiddag i form av grillspett (vi måste ju inviga bordsgrillen som jag har köpt) och god efterätt och även titta på raketer blir det i alla fall tillsammans med Josse!

P.S Vi är inte alls galna. Bara lite. Ganska mycket. VÄLDIGT MYCKET!
18:14 - 30 December, 2013

Mermaids: The Body Found

Jag och Josse kollade på en skitspännande dokumentär från Discovery Channel/Animal Planet igår! Den handlade om Sjöjungfrur, och ett forskarlag som påstår sig ha kommit på att Sjöjungfrur finns på riktigt

Tyvärr är det bara fiktion, alltså påhittat. Men det är fortfarande en riktigt välgjord dokumentär, och man kan ju inte annat än önska att det vore sant. Fast nu för tiden vet man ju inte vad som undanhålls av regeringar, de kanske bara vill få oss att tro något medan det i själva verket är på ett helt annat sätt?

Konspirationsteorier finns det gott om i världen, och vi kanske tyvärr aldrig får veta vad som är sant eller falskt. Det kanske aldrig har varit någon som har satt sin fot på månen. Det kanske har varit lögn alltihopa. Eller kanske finns det aliens som bor hos oss utan att vi "vanliga" människor vet om det?

Vad tror ni finns eller inte finns? Vad tror ni är sant och inte sant? Skriv gärna!