Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
21:53 - 30 September, 2012

Det börjar gå mot juletider...

... Och det är nog fler än jag som sitter och funderar och funderar på vad sjutton man ska köpa för något till alla vänner och familjemedlemmar osv... Det brukar oftast sluta med att jag köper julklapparna i sista minuten! En gång köpte jag till och med julklappar på själva julafton!
Det känns ju aldrig riktigt roligt att man ska behöva stressa en massa. Men jag brukar ta ut julen tidigt, eftersom jag tycker att det är årets bästa högtid. Det är mysigt med snön utanför fönstret, alla ljusstakar och ljus, stämningen, musiken - ja allt som har med julen att göra. Och så kommer denna julklappsstress och förstör!
Därför så ska jag ha bestämt för mig själv att köpa julklapparna tidigt - i omgångar. Be om önskelistor och så vidare redan nu i September, Oktober, November. Då har man ju tid på sig, och dessutom eventuellt kan få en del saker till ett billigare pris!
 
Julklappstips.nu har ett helt gäng bra tips på roliga, praktiskta och fina julklappar att ge bort till hela familjen! Gå in och kika och se om ni hittar något roligt! :)
 
17:19 - 30 September, 2012

Bra helg!

Två bilder från helgen! I fredags fick jag en jättegod alkoholfri drink av Josse!
Snart ska jag och min älskling åka ut en sväng och fota, jag ska bara duscha först! :)
12:54 - 30 September, 2012

Kaffe är gott!

Har ett absolut favoritcafé i stan, och det är Café UH! Där har jag och min kära vän Veronica spenderat många timmar till att sitta och babbla, dricka kaffe, ice-cappuchino med mera! Hur mysigt som helst!
 
Men har man inte råd eller lust att gå till caféet kan man ju alltid dricka kaffe hemma, och det brukar jag och Verre också göra. Vi är vad man brukar säga "kaffetunnor"! Vi dricker kaffe så fort vi kan, helt enkelt! ;) 
Mitt absoluta favoritkaffe är bara svart kaffe med en skvätt mjök i, men på UH har dom också otroligt goda ice-cappuchinos! Finns i massor av olika smaker, men jag föredrar hasselnöt eller irish cream! Så mumsigt!
 
Tidigare hemma har vi inte haft någon vidare bra kaffekokare. Den var seg, gammal och man kunde inte trycka av eller på, hade man stoppat in kontakten fick man skynda sig att göra kaffet. Vi fick dock en mycket bra ny kaffekokare av farmor och farfar! Och den är det fart på, kan jag lova!