Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

Det börjar gå mot juletider...

Publicerat klockan 21:53 den 30 September, 2012
... Och det är nog fler än jag som sitter och funderar och funderar på vad sjutton man ska köpa för något till alla vänner och familjemedlemmar osv... Det brukar oftast sluta med att jag köper julklapparna i sista minuten! En gång köpte jag till och med julklappar på själva julafton!
Det känns ju aldrig riktigt roligt att man ska behöva stressa en massa. Men jag brukar ta ut julen tidigt, eftersom jag tycker att det är årets bästa högtid. Det är mysigt med snön utanför fönstret, alla ljusstakar och ljus, stämningen, musiken - ja allt som har med julen att göra. Och så kommer denna julklappsstress och förstör!
Därför så ska jag ha bestämt för mig själv att köpa julklapparna tidigt - i omgångar. Be om önskelistor och så vidare redan nu i September, Oktober, November. Då har man ju tid på sig, och dessutom eventuellt kan få en del saker till ett billigare pris!
 
Julklappstips.nu har ett helt gäng bra tips på roliga, praktiskta och fina julklappar att ge bort till hela familjen! Gå in och kika och se om ni hittar något roligt! :)