Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
20:01 - 30 Oktober, 2012

Plugg idag också!

Har pluggat nästintill hela dagen idag med, gjort bort all engelska för den här månaden. Bara två "kapitel" kvar i Historian nu, så jag ska kämpa stenhårt med det eftersom det ska vara inlämnat imorgon. Jag kan bara jag vill! :)

Ska verkligen ta tag i skolan på riktigt och kämpa "like there's no tomorrow"! I och för sig är det lönlöst att plugga om det inte finns någon morgondag... Damn! Haha, men det jag ska komma till är att jag ska verkligen se till att vara ute i tid och inte i sista minuten, eftersom jag vet att jag kan göra det fort bara jag faktiskt gör det! ;)
Två snygga gamla bilder på mig och Verre! ;) Haha! Världens bästa vän. Dig kan jag verkligen lita på i ur och skur! ♥
00:04 - 30 Oktober, 2012

Älskade vän...

Gud så jag saknar honom... Det är rent hemskt när jag känner efter lite. Skulle jag känna efter ännu mer kommer mina kinder att vara frasiga och mina ögon röda. Åh lillgubben min... ♥
Bilden har Samuel fotat.
17:09 - 29 Oktober, 2012

Dagens mat:

Kör väl inte stenhårt på supernyttig mat. Jag äter inte direkt rått kött och råa grönsaker... Hehe... Men igår kväll gick jag i alla fall en mil tillsammans med Josse! Skönt, men det känns fortfarande ganska bra i benet! ;)
 
I alla fall, dagens mat idag blir Falukorv i Ugn tillsammans med nästan hemlagad potatismos. Vi hade inte tillräckligt med potatis för att moset skulle kunna bli helt hemlagat, så jag har spätt ut det med potatismospulver. Smakade på det och jag tyckte att resultatet blev bra i alla fall! Får hoppas att korven också blir bra nu! :)
 
Jag har lärt mig lite av svärmor och har i broccoli (haha jag skrev brockoli först, tur syrran vet hur det stavas!) i "såsen" som korven ligger i, men också lite bitar av champinjoner! Tror att det kommer att bli supergott. :)