Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:37 - 30 Maj, 2012

Bettis Boopis

(Rubriken är bara för att reta Sandra lite... ;) )

20:00 - 30 Maj, 2012

Inte död, bara lite off!

Hejsan!

Har inte uppdaterat nu på "länge" eftersom jag har haft fullt upp här med att fixa och planera. I och för sig har jag latat mig ganska mycket. Men vi får väl så på saken som om jag har haft en liten bloggpaus! ;)

Samuel är här och vi taggar inför morgondagen då vi ska upp innan klockan 06:00, tjosanhejsan liksom, för att sedan åka mot skolan. :) Eller. :( Men men, vi får se det från den ljusa sidan! Det är snart sommarlov och det ska bli otroligt skönt!

Här är i alla fall ett av mina favorit lack under sommaren. Tycker att den där turkosa färgen är helt underbar! Ska matcha den med lite kläder jag har beställt från Ellos, senare! ;) Och tillsammans med en snygg bränna!
21:51 - 29 Maj, 2012

Back home!

Hejhej!

Är nu hemma i stan igen. Laddar upp inför 2 dagar på skolan. Hade tänkt gå ner på stan imorgon för att fixa ett pass (alltid bra att ha, ju ;) ) och kanske sola en sväng också.

Har för övrigt precis sålt iväg min moped, vilket faktiskt känns riktigt skönt. Då slipper man tänka på att renovera upp den till något som ser... Körbart ut. Så numera är jag icke-moppeägare längre. I och för sig var det ju far min som stod som ägare, men... Ja! ;)

Tar det bara lugnt nu, fixar hem Skyrim och Fallout: New Vegas för eventuellt spelande när jag har tid och lust!

Hoppas att alla får en lugn och trevlig tisdagskväll!