Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
18:45 - 31 Mars, 2012

Nöjd idag!

Det har verkligen flytit på bra på sistone!

♥ - Jag behöver inte lämna in datorn, för det "externa" ljudkortet (alltså där man kopplar in hörlurar, högtalare osv.) funkar igen! Så himla bra! Ska bara hämta mina högtalare hos Samuel sen så kan jag ha dupstep-party för grannarna!

♥ - Har letat efter en speciell kod till bloggen väldigt länge. Till sist gav jag upp, mailade till blogg.se's kundtjänst. Två dagar senare (så jäkla fort dessutom) så fick jag svar och hjälp med koderna jag behövde! Så otroligt tacksam!

♥ - Har varit och tränat idag med Josse! Grymt skönt. Även om jag fortfarande är en degklump (Samuel förstår, haha!) så är det väldigt skönt att få det bortgjort. Körde lite olika grejer, bl.a crosstrainer, trapp/cykelmaskin, löpband och några minuters boxning.

♥ - Har köpt ett par nya, grymt snygga skor - SOM JAG KAN GÅ I! Haha! Snacka om att vara lycklig här! 299:- på DinSko!♥ - Snart kommer Verre hit, och senare ska vi kanske också träffa Josse och resten av gänget! (Är inte säker på vilka som ska vara med Josse, så... Hehehe!..)

Och så något mindre bra...

♥ - Älsklingen åkte hem idag... :( Tråkigt. Tur vi hann mysa i en dag i alla fall! ♥
22:55 - 29 Mars, 2012

"Friden i själen, ja vem skulle skänka mig den?"

Har lagt upp den här låten flera gånger förut, tror jag, men jag tröttnar verkligen aldrig på den. Helen Sjöholm är Sveriges absolut bästa kvinnliga artist! Hon visar verkligen att trots att hon är så liten har hon en enorm röstkapacitet!

Jag lever mitt liv genom dig. ♥

19:22 - 29 Mars, 2012

Min nya lilla kompis!

Tycker att Sverige brukar ha så fruktansvärt tråkiga vinster/automat-figurer, men dessa som finns på Willys är faktiskt grymt söta. 10 kronor och den är din! Ska definitivt köpa fler när jag har lösa tior. Hade dock velat vara i Japan och spela på spelmaskiner och använda såna där figurautomater där, för där är allting så grymt jäkla gulligt!