Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
22:16 - 31 Januari, 2012

Skapat lite

Det var så väldans längesedan jag gjorde något smycke, oich idag när jag var nere på Pagoni bestämde jag mig för att göra något nytt som jag inte testat förut. Resultatet blev ett läderarmband med detaljer av kedjor och kors. I like it!

Och min nya fina burk! Åh, jag älskar den. :) Små plåtburkar är så absolut en av mina svagheter... :)
17:48 - 31 Januari, 2012

Fyndigt!

Hittade lite olika saker på loppisarna jag var på! Helt klart väldigt bra fynd! Och jag slog även till på lampan som jag ville ha. :) Hade väldigt tur, det var rea på rean och jag fick den för bara 18 kronor!
Köpte även en svart kjol, ett garnnystan och så var jag in på Pagoni en sväng och köpte grejer till ett armband jag tänker göra. Eller ett halsband? Jag har inte bestämt mig riktigt än, men det kommer nog att bli bra i alla fall! :)

Nu är jag jättehungrig, har inte ätit sedan 12, så nu tänker jag gå och käka!

Ha en bra kväll, alla goa! ♥
00:05 - 31 Januari, 2012

Candles

Doftande ljus sprider värme och välddoft i mitt rum ikväll. Är det inte mysigt så säg.Med ljusen tända så passar jag även på att lyssna till denna sköna, vackra, fantastiska musik. Queen! ♥

Tänk att stå där i publiken och sjunga med tillsammans med en av tidernas största sångare och låtskrivare!

Jag får rysningar bara av att titta på videon!

Önskar att jag hade fått se honom live åtminstone en gång...

Din kropp må vara död, men din musik lever för alltid vidare, Freddy Mercury.

 

Men som jag skrev tidigare så tänker jag i alla fall ge mig ut på Secon Hand-shopping imorgon i jakt på vackra ting som ska få förgylla mitt rum. Hoppas att jag kan lägga band på mig själv någorlunda. Kanske... Eller inte. :]