Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
23:46 - 31 December, 2012

Vickan & Verre önskar alla ett Gott Nytt År!

14:30 - 31 December, 2012

Nyår!

Detta fenomen kommer att "firas" hemma hos Veronica som en enkel, mysig och stillsam kväll! Det blir bakad potatis, cheesecake och som avrundning så kommer vi nog att få se ett par riktigt rejäla fyrverkerier hos grannarna!
 
Jag kommer att ha på mig en ny fin liten klänning jag hittade på Cubus!

Hoppas att alla får en fin kväll! Ta det lugnt och kör nyktert!
01:26 - 29 December, 2012

Återigen.

Har varit superdålig (IGEN) på det här med min viktresa. Jag har verkligen varit en riktig idiot som inte tar min övervikt på allvar. Inte för att jag är sjuk än, men jag kommer att bli det om jag inte gör något åt det. Jag är 160 centimeter kort och väger på tok FÖR MYCKET för min längd.
 
Jag har aldrig riktig strävat efter att bli en pinne, det skulle verkligen inte passa mig som faktiskt har kurvor under alla fettvalkar. Men jag vill bli hälsosam. Nå en vikt jag känner mig bekväm och nöjd med och leva ett hälsosamt liv i allmänhet.
 
Jag vet att detta kommer att ta lång tid att uppnå, kanske flera år. Men vad gör det? Det viktiga egentligen är ju att jag kommer i form och mår bra - både fysiskt och psykiskt. Och jag är otroligt tacksam över allt stöd jag har omkring mig i form av pojkvän, vänner och familj. Det gör hela situationen mycket lättare.
 
Och att jag dessutom är fast i ett beroende (rökning) gör ju knappast saken bättre. Men först och främst är det maten och motionen jag kommer att fokusera på, och framigenom så kommer jag att ta tag i mitt äckliga beroende också.
 
Men det är det här första enorma hindret jag måste ta mig över först. Och det hindret är jag själv. Jag har all potential i världen att kunna fixa det. Så nu kör jag om igen, på nytt. Min viktresa ska bli en resa. Och det ska vara en riktig Hälsoresa utan dieter och andra dumheter. Det ska vara en början på ett bättre och hälsosammare liv.
 
Jag ska börja äta regelbundet. Inte bara äta en enda stor middag om dagen och sedan småäta resten av dagen. Det ska vara en rejäl frukost med nyttigt innehåll och bra med vitaminer och annat som kroppen behöver. Sedan en lättare lunch, en bra och stadig middag och eventuellt mellanmål i form av grönsaker när jag känner mig småhungrig.
 
... Och vet ni vad? Jag ska verkligen fixa det. På något sätt ska jag övertala mitt elaka undermedvetna om att jag kan fixa det. För kan du så kan jag.