Viktoria Ulin. landsbygdsbo och biologstudent

Skola imorgon!

Publicerat klockan 00:00 den 30 Augusti, 2012
Imorgon börjar jag mitt andra år på Hola Folkhögskola. Om jag blir kvar där vet jag ännu inte, men som det ser ut nu så blir det.

Det blir tåg ner dit, och förmodligen hem med. Läskigt, åka tåg alldeles själv. Jag har faktiskt aldrig någonsin gjort det förut, så det ska bli en upplevelse... Antar jag...! 

I vilket fall är jag väldigt nöjd. Har kämpat på i flera timmar med att få tillbaka min mail, få iordning mitt Steamkonto och leta efter papper där jag ser tiderna på skolan imorgon, och vilka kurser vi har när. Till sist så ordnade sig allt!

... Förutom att min dator inte längre vill vara med på noterna och att jag har väldigt svårt att kunna spela några spel nu för tiden. Datorn vill liksom bara stänga ner allting hela tiden! Och ja, vad gör jag åt det? Än så länge: ingenting!

Men förhoppningsvis tar jag mitt arsle och går ut på stan och letar efter något jobb → tjänar pengar → köper två nya datorer! Jupp, så är planen just nu i alla fall! Först en stationär dator som verkligen ORKAR MED vilket mina andra datorer inte har gjort, och så en bärbar som är "liten" och praktisk och lätt att ha med sig på resor osv!
 
Vi är väldigt söta! ♥ (Var bara tvungen att lägga upp lite fler bilder på oss!)
Nej, nog skrivet nu! Måste lägga mig så jag orkar kliva upp halv sju imorgon! (Hur nu det kommer att gå! ;) )
 
Pusstjosan!