Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
19:57 - 31 Juli, 2011

Bombombom och hej på er kära grannar... :)

Längtar så efter att högtalarna ska komma, kommer ju nästan sitta på helspänn hela veckans till dom kommer! ^^,
Kan just nu inte få igång mina gamla (dom går på pension aningen för tidigt ju!) och lyssnar därför på musik genom datorns inbyggda vilka inte har det absolut ljuvligaste ljudet... x)

Ska vara en elak tjej och dunka sönder grannarna! Haha, det finns ju en del ungdomar i huset som spelar hög musik ibland, men jag ska vara VÄRST! ;)

Sitter just nu och inväntar Veronica som ska hit och vi lär vi dega eftersom det är söndag, degdag och vi är allmänt borta i skallarna, vi två!

Srsly, jag ser hög ut... x) What if I am....? Okej, jag tror dom flesta förstår att jag inte är det!
18:44 - 31 Juli, 2011

Nytt ljud beställt!

Har alltid varit en musikälskande människa, men jag har nästan aldrig varit en materialist.

Dock känner jag att efter att ha haft samma gamla trotjänare till högtalare som visserligen inte har det sämsta ljudet här i världen, men inte heller tillräckligt för att kunna nå upp till de höjder jag är ute efter, så ska dom nu få gå pension och lämna plats åt mina alldeles nybeställda högtalare, AddOn A-510 5.1, som är surroundhögtalare som heter duga!

Det är kanske ett ganska dyrt pris för högtalare, men sedan är det ju som sagt ändå surround, en subwoofer, en centerhögtalare, två fronthögtalare & 2 satellithögtalare i detta ljudpaket som snart rullar mot min dörr!


16:30 - 31 Juli, 2011

Städat rum...?

Har städat rummet i princip hela dagen i brist på annat att göra, men jag tycker inte skillnaden har blivit särskilt markant. Sängen ser lite mer ut som en soffa och jag får inte ett lager damm under fötterna när jag går på golvet, det är typ det mesta i stort sett. Markerat TYP!

Ska väl ta och gå och äta något, kanske är bra att göra det också. Det är så typiskt mig. Ibland äter jag som en ko, häst & hund tillsammans och vissa dagar glömmer jag bort att man ska käka mer än luft också! Så, off we go to the kitchen!