Startsida Hälsa Äventyr Fotografering Resor Vetenskap Inredning Mode Inspiration
02:21 - 31 December, 2011

Nyår!

Imorgon det är det ju nyårsafton, och den kommer att spenderas hemma hos Veronica med bland annat Carro, Kristoffer, Timmy och ev. Josse, RK, Kickan, Veronica och Sofie.

Det var tänkt att fler skulle komma, och vi är lite besvikna över att dom "ställde in" så sen, men det är väl bara att ta antar jag!

Har i allafall laddat upp stort, med dricka och snacks och allt möjligt, frågan är ju bara hur mycket som går åt på typ fem personer under en kväll? Aja, skulle det vara så att någon ser detta och är helt forever alone så är det bara att höra av sig så kanske ni får komma. (Kan ju inte lova eftersom det för det första är hos Verre och dessutom kan det ju bli mycket folk ändå).

Nej, jag tänker inte sitta och fundera mer över detta nu... Jag måste faktiskt sova, annars kommer jag aldrig komma upp imorgon. Ett stort, jättemegastort, glas med vatten, en alvedon, och sedan dunka skallen i kudden!

Godnatt gott folk!
19:15 - 30 December, 2011

Konstig dag

Har bara sovit sammanlagt fyra timmar inatt, och det har verkligen tagit ut sin rätt... Men jag blev väldigt sugen på något gott, och efter allt handlande och så vidare gjorde jag en Strawberry Daiquiri (Alkoholfri) med fruktillbehör!


Jag borde inte lägga mig, men sängen ser väldigt lockande ut... Kanske sova ett tag bara...? :]

Hoppas att ni alla har haft en fin dag! Imorgon är det årets sista dag, trevligt!